Wie zijn wij?


De onevenaar, is een klein plekje in Hambos (Haacht) waar iedereen welkom is. Een woonwagen gelegen op een oneven nummer tussen de velden waarin leuke workshops of feestjes gegeven worden.  Een plek waar je jezelf kan zijn en je niemand hoeft te evenaren. Een droom die werkelijkheid geworden is. 

Hoe het begon


Als kind was ik al een echt prullemieke. Een dag niet creatief was een dag niet geleefd. 

Uren kon ik genieten van mijn creatieve buien. Iets wat ik absoluut heb meegekregen van mijn mama. Het raam op mijn kamer kreeg bij elke gelegendheid een aangepaste decoratie, mijn mama creĆ«erde bloemkunstwerken en ik keek gretig mee en later maakte ik mijn eigen sierwerken. Vervolgens ging ik naar de academie en leerde ik juwelen smeden. Na jaren dromen en plannen ben ik gestart in februari 2020. Hopelijk komen er nog heel wat creatieve jaren bij! 


Helena 


Onze visie


Jezelf zijn, niet meer en niet minder.

In deze hectische wereld even tot rust komen en jezelf weer vinden. Dat is wat wij zo belangrijk vinden. Natuur heeft bij ons altijd al een speciale plek gekregen. De bijen, bloemen, dieren staan centraal bij de onevenaar daarom proberen we op een zo ecologische manier workshops en kampen aan te bieden.